Корпоративно обучение
Намерете ни във фейсбук
РегистрацияКой е на линия
В момента има 6 посетителя в сайта

Подготовка за изпити по английски

AddThis Social Bookmark Button

Тест по английски език като чужд език (TOEFL)


Тест по английски език като чужд език ™ (TOEFL) измерва способността на чужденци на английски език да се използва и разбират английски език, тъй като се говори, пише и чух в колежа и университета настройки. Резултати на теста са необходими повече от 6000 институции и агенции в 110 държави. Тестът TOEFL отварят повече врати, отколкото всеки друг учебен тест по английски език.

Първи сертификат по английски език (FCE)


Първият сертификат на английски език (FCE) е един от ESOL изпитите на Кеймбридж, които включват широк набор от сертификати и дипломи. FCE удостоверява, езиковите умения на ниво средно напреднали. Признава се, в областта на търговията и индустрията, и от страна на образователни институции по целия свят. Една широко преработена версия е въведена през декември 1996 година.

Сертификат по английски език Advanced (CAE)


Удостоверението по английски език Advanced (CAE), един от ESOL изпитите на Кеймбридж, удостоверява едно напреднало ниво. Тя е въведена през 1991 г. и акцентира върху реални задачи. Хората, които изискват английски с професионална или образователна цел могат да се интересуват от тази проверка, която е призната от мнозинството от британските университети.

Сертификат за владеене на английски език (CPE)


Сертификатът за владеене на английски език (CPE) удостоверява едно напреднало ниво. Той е признат за изпълнение на английски език изисквания от британски университети и за бизнес и академични цели по целия свят. Налице е нова ревизирана Комисия на ЕП на изпита, която тя е достъпна от декември 2002 г.

Международният английска езикова система за контрол (IELTS)


Международната английски език, извършваща система (IELTS) е съвместно оценени и управлявани от UCLES, Британски съвет и IELTS Австралия: IDP образование Австралия. IELTS се признава за вход изискване от британски, австралийски, Нова Зеландия и Канада университети и за средно, професионално и програми за обучение.

Последна промяна (Петък, 26 Март 2021 18:59)